Přihlásit se
tel: 604 723 728
info@detska-lehatka.cz
Kategorie

Dětské hodiny

Dětské hodiny do dětského pokoje








Pořiďte dětské nástěnné hodiny

Jednou z důležitých dovedností, které se děti musí naučit, je znalost hodin. Získají představu o čase a naučí se rozdělovat den podle jednotlivých hodin. Krásné a veselé dětské nástěnné hodinky do pokojíčku jim pomohou s učením a budou skvělým doplňkem.

Hodiny ve tvaru zvířátka

Dětem uděláte radost s ručně malovanými dětskými dřevěnými hodinami s motivem zvířátka. Stěnu v dětském pokojíčku rozzáří hodiny ve tvaru veselé berušky, šnečka, kočičky, pejska nebo sloníka. Přehledné a velké číslice s lehce poznatelnými ručičkami jsou vhodné pro učení se základů a rozpoznávání času. Dětem se veselé hodiny líbí. Když mají přijít na to, kolik je například na berušce hodin, nepřijde jim to jako nudné učení, ale spíše jako zábava.

Český výrobek

Všechny dostupné dětské hodiny jsou českého původu. Nádherné ručně malované hodiny s krtečkem nebo Spejblem a Hurvínkem jsou dílem české chráněné dílny, kde je vyrábí lidé v invalidním důchodu.

Hodiny do dětského pokoje

Dětské dřevěné nástěnné hodiny se snadno zavěšují na zeď a jsou napájeny tužkovými bateriemi. Při nákupu hodin si kupte dopředu i tužkové baterie, které nejsou dodávány spolu s hodinami.

Vyberte si z pestré nabídky různých motivů hodin ty, které se vašemu dítěti budou líbit nejvíce. Může se jednat o praktický dárek pro dítě, nebo čistě o vybavení pokoje. Jisté je, že dětské nástěnné hodiny dodají pokojíčku ten správný vzhled. Děti se na ně budou rády dívat a později ve škole nebudou mít problémy se znalostí času ukazovaného na hodinách. Tak začněte se vzděláváním dítěte už v útlém věku a pořiďte mu jedny krásné ručně vyráběné české nástěnné hodiny.


Kontakty: email: info@detska-lehatka.cz, telefon: 604 723 728, bankovní účet: 22554477/2010 (Fio banka), IČO: 87544989, DIČ: CZ8408075544