Přihlásit se
tel: 604 723 728
info@detska-lehatka.cz
Kategorie

Reflexní prvky

Reflexní materiály výrazně zvyšují viditelnost za tmy a za snížené viditelnosti. Vidět a být viděn – je základní pravidlo bezpečnosti nejen na silnicích. Reflexní materiály odrážejí světlo v úzkém kuželu zpět ke zdroji a to až na vzdálenost 200 metrů, dávájí řidiči dostatek času na to, aby odpovídajícím způsobem zareagoval.








Zajistěte dětem bezpečnost na silnici s reflexními prvky

Myslete na bezpečnost svých dětí i při pohybu na silnici. Ať už s nimi chodíte pěšky v místech, kde není chodník, nebo je učíte jezdit na kole, vždycky dbejte na to, aby na sobě měly alespoň jeden reflexní prvek, který upozorní řidiče na přítomnost dítěte na silnici.

Bezpečnost v žádném případě nepodceňujte

Rozhodně si neříkejte, že vám a vašemu dítěti se přeci nemůže nic stát, že by se muselo jednat o velkou náhodu. I takové náhody se bohužel dějí a lepší než později litovat, je pořídit reflexní prvky. Čím více reflexních prvků, tím lépe i za cenu toho, že to možná bude vypadat trochu přehnaně.

Bezpečnostní vesta

Sázkou na jistotu je reflexní vesta, která je dostatečně velká, aby se nedala snadno přehlédnout. Pořízení takové vesty je otázkou desítek korun a bezpečnost, kterou zaručuje, je k nezaplacení. Dítěti navíc nepřekáží v pohybu a je jednoduše nositelná i na větší vrstvě oblečení například v zimě.

Reflexní kšiltovka a náramek

Na běžné nošení, se hodí kšiltovka s reflexními prvky, díky které své dítě uvidíte a ani ostatní ho nepřehlédnou a sníží se tak riziko nehody. Děti mohou ocenit zářivou barvu a v dostání je klasická zářivě žlutá a oranžová barva. Dalším malým doplňkem je i náramek, který se snadno nasazuje a dá se nosit na nohou nebo na ruce.

Reflexní přívěšky

Spojte příjemné s užitečným a dejte svému dítěti dárek v podobě reflexního přívěšku. Existuje mnoho variant různých přívěšků ve tvaru zvířátek nebo Smolíku, které se vašim dětem jistě zalíbí. Reflexní přívěšky se dají snadno umístit například na zip batohu nebo na zipy u bundy.


Kontakty: email: info@detska-lehatka.cz, telefon: 604 723 728, bankovní účet: 22554477/2010 (Fio banka), IČO: 87544989, DIČ: CZ8408075544